Yashahime: Princess Half-Demon

7.6 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
7.6 / 10
2seizoenen/60afleveringen/2020 - 2022 
NetwerkYTV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20202022 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:YTV
Yashahime: Princess Half-Demon is een Japanse animeserie van de zender YTV. De serie ging in première op 3 oktober 2020.

De dochters van Sesshoumaru en Inuyasha gaan op een reis die de tijd overstijgt! De new era, sequel van de originele anime serie Inuyasha.

In Feudal Japan worden de Half-Demon-tweelingen Towa en Setsuna van elkaar gescheiden tijdens een bosbrand. Terwijl ze wanhopig op zoek is naar haar jongere zus, dwaalt Towa door een mysterieuze tunnel die haar naar het huidige Japan stuurt, waar ze wordt gevonden en opgevoed door Kagome Higurashi's broer, Souta, en zijn familie.

Tien jaar later is de tunnel die de twee tijdperken met elkaar verbindt heropend, waardoor Towa herenigd kan worden met Setsuna, die nu een Demon Slayer is die voor Kohaku werkt. Maar tot Towa's schrik lijkt Setsuna alle herinneringen aan haar oudere zus te hebben verloren.

Samen met Moroha, de dochter van Inuyasha en Kagome, reizen de drie jonge vrouwen tussen de twee tijdperken op avontuur om hun vermiste verleden terug te krijgen.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 48
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Yashahime: Princess Half-Demon.
Yashahime: Princess Half-Demon