WTFock

8.4 / 10
12 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
4seizoenen/41afleveringen/2018 - heden
NetwerkVIER
4x9 30 oktober 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:12 min2018 - heden
Genres:DramaKomedie
Netwerk:VIER
WTFock is een Belgische dramedy van de zender onbekend. De serie ging in première op 5 oktober 2018.

Onderdompeling in de leefwereld van jongeren
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 11
Seizoen 4
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie WTFock.

Nieuws (2)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
5 apr 2019
Ook voor de maand april hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
31 mrt 2019
2

Populaire reacties (4)

9
15 okt 2020
In zijn genre (jeugd) is - naar mijn mening - WTFock het beste wat ooit in ons land gemaakt is, net zoals bijvoorbeeld Matroesjka's dat in zijn genre (misdaad) was.

Deze jonge acteurs zijn fantastisch. De toekomst van serie minnend Vlaanderen is verzekerd wat dat betreft, want ik was onder de indruk van de manier waarop zij hun personages hebben omarmd en met hoeveel liefde en diepgang ze dat hebben gedaan.

Ook een pluim voor de scriptschrijvers en de regie voor het in beeld brengen van de wereld van de personages.

Ik ben het dus over de hele lijn oneens met Satiana, die misschien niet weet dat de Noorse 'uitvinders' van deze serie inmiddels bij de Vlaamse televisiemakers op de koffie zijn geweest omdat die hun concept naar een extra level hadden getild. Onder andere omwille van het integreren van sociale media kanalen (Insta) en de interactiviteit tussen de personages en de vele enthousiaste kijkers.

WTFock verdient meer dan matig. Het is top. In zijn genre :-)
10
07 feb 2020
LEUKEN SERIE