Wormwood (2017)

6.5 / 10
45 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min20172017 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:Netflix
Wormwood (2017) is een Amerikaanse mini-serieserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 15 december 2017.

Errol Morris regisseert deze serie over de mysterieuze dood van een militaire wetenschapper tijdens de Koude Oorlog die betrokken was bij een geheime biologische oorlogvoering.De wetenschapper kwam om het leven en zijn dood riep de nodige vraagtekens op. Er wordt beweerd dat hij onder invloed van toegediende LSD uit een hotelraam is gesprongen. De LSD zou hem zijn toegediend door de CIA voor geheime experimenten. In de semi-documentaire Wormwood gaat zijn zoon achter de waarheid aan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Wormwood (2017).

Nieuws (4)

Peter Sarsgaard, bekend van The Looming Tower, speelt de hoofdrol in de nieuwe dramaserie Interrogation van CBS.
19 jan 2019
Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt/midseason, welk seizoen of première en welke zender. Vrijdag 1 december 00.00 – East Los High – Seriefinale event...
29 nov 2017
Net als in november hebben we alle nieuwe series die in december 2017 uitkomen voor je op een rijtje gezet.* DarkTe zien vanaf: Vrijdag 1 december bij Netflix. Het verhaal: Dark is een familiesaga met een...
28 nov 2017
5

Populaire reacties (1)

8
30 apr 2018
Ik kan me voorstellen dat deze serie niet voor iedereen is weggelegd. Het is een soort documentaire afgewisseld met (proffesionele) reanactments. Het doet wel een boek open over wat CIA heeft gedaan (nog steeds doet). Voor mij meer dan het kijken waard ook al voelt het alsof het verhaal ook prima verteld had kunnen worden in de helft of minder van de tijd die nu is gebruikt.