World Without End

7.6 / 10
48 min
Drama, Miniserie
Volg deze serie
7.6 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2012 - 2012 
NetwerkReelzChannel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:48 min20122012 (Beëindigd)
Genres:DramaMiniserie
Netwerk:ReelzChannel
World Without End is een Amerikaanse dramaserie van de zender ReelzChannel. De serie ging in première op 4 september 2012.

World Without End is gebaseerd op de roman van de zelfde naam door Ken Follett. Het is het vervolg op de in 2010 uitgezonden miniserie The Pillars of the Earth, ook gebaseerd op een Follett roman. World Without End is ingesteld 150 jaar na The Pillars of the Earth en kronieken de ervaringen van de fictieve Engels stadje Kingsbridge tijdens het begin van de Honderdjarige Oorlog en het uitbreken van de Zwarte Dood.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie World Without End.

Nieuws (2)

Het is aan de programmering van de komende week te zien dat 2017 op zijn einde loopt. Veel nieuwigheden staan er de komende dagen niet in de steigers. Met zowel het tweede seizoen van Safe House (Canvas) als van The A...
28 nov 2017
We zijn alweer toe aan de eerste week van mei en dat betekent dat sommige zenders al een beetje in zomerreces gaan. Toch hebben we nog een aantal nieuwigheden gevonden die de komende week op ons losgelaten worden. VTM...
2 Mei 2017

Vergelijkbare series