World of Dance

8,0 / 10
43 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
3seizoenen/38afleveringen/2017 - heden
NetwerkNBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2017 - heden
Genres:Reality
Netwerk:NBC
World of Dance is een Amerikaanse realityserie van de zender NBC. De serie ging in première op 8 mei 2017.

NBC's nieuwe danscompetitie serie World of Dance wordt geleid door een jury van buitengewone supersterren: Jennifer Lopez, Derek Hough, NE-YO en Jenna Dewan Tatum.

De tiendelige serie van Universal Television Alternative Studio en Nuyorican Production geeft dansers een platform om hun talenten te laten zien en een kans te bieden op de levensveranderende prijs van 1 miljoen dollar.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 16
Seizoen 3
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie World of Dance.

Nieuws (37)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van NBC. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de Peacock-zender series.
5 aug 2019
NBC heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
23 apr 2019
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
1 mrt 2019
5