World Break: Aria of Curse for a Holy Swordsman

5.3 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
5.3 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20152015 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
World Break: Aria of Curse for a Holy Swordsman is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 11 januari 2015.

Geschreven door Akamitsu Awamura, de serie speelt zich af in een prive middelbare school met het concept van de "redders." Ze staan bekend als mensen die ontwaakt herinneringen aan hun vorige levens bezitten. Het verhaal vertelt van een jonge jongen genaamd Moroha Haimura die naar deze particuliere school komt.

Op de school, zijn er twee soorten mensen: verlossers, die vijanden vechten met wapens en technieken afgeleid uit de Puraana bevoegdheden van hun eigen lichaam, en Kuroma, die veeg uit vijanden met magie om de Maana bevoegdheden die de natuurkunde overtreffen manipuleren. Moroha Haimura is de eerste persoon met vorige levens van zowel Shirogane en Kuroma.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie World Break: Aria of Curse for a Holy Swordsman.
World Break: Aria of Curse for a Holy Swordsman