Wolven

7.8 / 10
50 min
Actie, Drama, Avontuur
Volg deze serie
7.8 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2012 - 2013 
NetwerkEen
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20122013 (Beëindigd)
Genres:ActieDramaAvontuur
Netwerk:Een
Wolven is een Vlaamse dramaserie van de zender Één. De serie ging in première op 4 december 2012.

Wolven draait rond de cel fraudebestrijding van de federale gerechtelijke politie in Antwerpen. In de vierde, vijfde en zesde aflevering wordt er uitgeweken naar Curaçao. De Stynenbuilding aan de Jan Van Rijswijcklaan fungeert als werkplaats. In Antwerpen werd er al gedraaid op de Linkeroever, en ook in de voetgangerstunnel onder de Schelde. Er wordt nog gedraaid in de Antwerp Tower aan de De Keyserlei, het Museum voor Schone Kunsten, het justitiepaleis, de haven, het Peerdsbos, de gevangenis en de opera. De hele reeks vormt één vervolgverhaal.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Wolven.

Populaire reacties (1)

6
01 nov 2019
Serie waar je een beetje in moet komen. In de loop van de serie begint de spanning een beetje te lopen en wordt het leuk. Vond dat je als kijker veel moest schakelen tussen allen verhaallijnen. Ben van Vlaamse series beter gewend.

Acteerwerk was wat matig. Gene Bervoets speelde als Hoofdcommissaris Steven Perseyn een wat stoffige en saaie rol en vond hem daarin niet zo goed uit de verf komen, terwijl hij vaak toch zeer goede karakters neer zet.

Niet de beste serie maar heb me er wel mee vermaakt toen ik eenmaal in het verhaal zat.

Vergelijkbare series

Salamander
2 stemmen
Lost
1 stem
Firefly
1 stem
Accused
1 stem