Wolf's Rain

8.4 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
8.4 / 10
2seizoenen/34afleveringen/2003 - 2004 
NetwerkAdult Swim
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20032004 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Adult Swim
Wolf's Rain is een Japanse animeserie van de zender Adult Swim. De serie ging in première op 6 januari 2003.

Het paradijs - een legende, een mythe en een hopeloze droom in een wereld die een woestenij is geworden. Het is niet voor iedereen bestemd, alleen de uitgestorven wolven zwerven nog door het land. Als de Flower Maiden ontwaakt, opent het pad naar het einde.

Kiba, een eenzame witte wolf, dwaalt een straatarme stad binnen op een zoektocht. De geur van Maanbloemen en de wil om het paradijs te vinden is alles wat hij heeft. Onderweg komt hij andere verstoten wolven tegen: Osume, Hige en Toboe, elk met hun eigen verhaal en problemen. Het lot brengt hen samen en ze gaan op zoek naar het Bloemenmeisje, Cheza, en hun weg naar het Paradijs. Maar dat is niet eenvoudig. Tegenover een wereld die hen vreest en een man met mysterieuze gaven, wordt hun reis overspoeld met uitdagingen en erger - offers. Met beperkte tijd moeten ze vechten om Cheza te beschermen tegen iedereen die haar zoekt en het verborgen pad naar hun bestemming ontdekken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 30
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 4
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Wolf's Rain.

Vergelijkbare series

Naruto
2 stemmen
Ergo Proxy
2 stemmen
Claymore
2 stemmen
FLCL
2 stemmen
Wolf's Rain