Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty na twee seizoenen gecanceld door HBO

Basketbalserie Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty is tot een einde gekomen. Er zal geen derde seizoen meer verschijnen.

Na de ontknoping van het tweede seizoen van Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty gisteren bevestigde maker Max Borenstein het nieuws op X.

"Niet het einde dat we in gedachten hadden," schreef hij. "Maar niets dan dankbaarheid en liefde."

Regisseur Salli Richardson volgde op Instagram met "Als je alles geeft wat je hebt, kun je geen spijt hebben. Ik hoop dat jullie genieten van de laatste aflevering van @winningtimehbo Ik weet zeker dat ik in mijn toekomst nog veel meer uren tv en hopelijk veel features zal doen, maar ik kan zeggen dat ik op dit moment het meest trots ben op het werk dat we hebben gedaan aan deze meesterlijke serie."

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

Het tweede seizoen van Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty keerde 6 augustus terug op HBO met 629.000 kijkers, verdeeld over Max en lineaire uitzendingen. Dat was een behoorlijke terugval, gezien de 901.000 mensen die in maart 2022 afstemden op het debuut van het eerste seizoen.

In mei van dat jaar slaagde seizoen één erin om 1,6 miljoen kijkers op dezelfde dag te verzamelen voor de finale. (Hoewel, het is misschien de moeite waard om te vermelden dat seizoen één waarschijnlijk ook profiteerde van de hype van March Madness, wanneer basketbal al ontzettend aanwezig is in de hoofden van het publiek).

De HBO-serie is gebaseerd op het boek Showtime van Jeff Pearlman: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s. De tweede serie richtte zich op de periode net na de NBA-finale van 1980 tot en met 1984, met als hoogtepunt de eerste professionele rematch van de grootste basketbalsterren uit die tijd: Magic (Quincy Isaiah) en Larry Bird (Sean Patrick Small) van de Boston Celtics.

Vorige maand ging Pearlman naar X om mensen aan te sporen het tweede seizoen te bekijken. "Ik zeg het je - de toekomst van Winning Time hangt aan een zijden draadje," twitterde Pearlman. "We hebben kijkers nodig. De stakingen zijn verlammend. Help alsjeblieft het nieuws te verspreiden. Seizoen twee is geweldig. Maar ... HBO is groot op #s," schreef hij.

Adrien Brody, John C. Reilly, Michael Chiklis en Jason Segel spelen de hoofdrollen in Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, samen met Jason Clarke, Gaby Hoffmann, Hadley Robinson, DeVaughn Nixon, Solomon Hughes, Tamera Tomakili, Brett Cullen, Stephen Adly Guirgis, Spencer Garrett, Molly Gordon, Joey Brooks, Delante Desouza, Jimel Atkins, Austin Aaron, McCabe Slye, Thomas Mann, Gillian Jacobs en Rob Morgan.

De uitvoerende producenten zijn schrijver/mede-makers Borenstein en Jim Hecht, Adam McKay, Kevin Messick, Scott Stephens, Rodney Barnes, regisseur Salli Richardson-Whitfield en Jason Shuman.
Video on youtube
Vorige aflevering
What Is and What Should Never Be
What Is and What Should Never Be
02x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
18 sep 2023 12:30 -
Jammer dat de staking en de tegenvallende kijkcijfers roet in het eten gooien wat betreft een derde seizoen met dan ook meteen een passend einde voor deze geweldige serie Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty.
Reageer

Laatste nieuws

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty