Who Is Erin Carter?

7.3 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2023 - 2023 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20232023 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Netflix
Who Is Erin Carter? is een Britse misdaadserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 24 augustus 2023.

Maak kennis met Erin - Moeder, vrouw, leraar die de expatdroom in Spanje leeft. Althans, dat denken we totdat in Who Is Erin Carter? een overval in een supermarkt onthult dat ze een badass-vechter is! Erin is duidelijk niet wie ze zegt dat ze is, maar hoe ver zal ze gaan om haar ware identiteit op afstand te houden?
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 1

Populaire reacties (15)

avatar BlackBiker
6
4 sep 2023
Aardige serie met een wat slordige uitwerking van het verhaal. Het hangt allemaal wel van toevalligheden aan elkaar. Dat overtuigt niet helemaal.
Erin heeft een ongelofelijke herstel gave. Wolverine is er niets bij. Hoeveel ze ook knokt, de volgende dag heeft ze hooguit een schrammetje op haar gezicht. Nee, erg realistisch is het allemaal niet.

Pas in de vierde aflevering leer je wat meer over Erin, dat is tot dan toe dan ook de beste episode van de serie en zorgde ervoor dat ik toch verder ben gaan kijken (wat ik eigenlijk niet van plan was). De eerste drie afleveringen is af en toe even doorbijten. Want naast de actie is het dan vooral een beetje saai verhaal over haar leven als echtgenote, moeder, buurvrouw en lerares.

Al met al niet slecht maar zeker niet "de miniserie van het jaar".
avatar Carleiinx
7
11 jun 2024
Goeie serie

Vergelijkbare series

24
1 stem
V (1983)
1 stem
Arrow
1 stem
Who Is Erin Carter?