Whiskey Cavalier

7.5 / 10
45 min
Actie, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20192019 (Beëindigd)
Genres:ActieKomedie
Netwerk:ABC
Whiskey Cavalier is een Amerikaanse actie-/komedieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 27 februari 2019.

Een thriller van hoog octaangehalte die "de avonturen volgt van de stoere maar tedere FBI-superagent Will Chase'' (codenaam: " Whiskey Cavalier"). Na een emotionele break-up, is Chase toegewezen om te werken met badass CIA-agent Francesca "Frankie" Trowbridge (codenaam: "Fiery Tribune"). Samen leiden ze een team van gebrekkige, grappige en heldhaftige spionnen die de wereld (en elkaar) redden tijdens hun weg door de rotsachtige wegen van vriendschap, romantiek en kantoorpolitiek.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Whiskey Cavalier.

Nieuws (10)

De Hulu-serie Love, Victor gaat in juni in première. Er is een trailer van de serie, die is afgeleid van de film Love, Simon, uitgebracht.
29 apr 2020
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van ABC. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de Alfabet-zender series.
1 aug 2019
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
5 jun 2019

Populaire reacties (5)

8.6
07 mrt 2019
Wat is dit een topserie! Leuke acteurs en leuke verhaallijn. Beetje komedie, maar ook actie en misdaad. Oja topmuziek!
6.5
26 feb 2019
Leuke eerste aflevering. Hopelijk trekt het genoeg kijkers voor meerdere seizoenen.

Vergelijkbare series

Prison Break
2 stemmen
Hustle
1 stem
Bones
1 stem
Weeds
1 stem
Leverage
1 stem