Weird City

6.4 / 10
30 min
Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.4 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkYouTube Premium
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min20192019 (Beëindigd)
Weird City is een Amerikaanse sciencefiction-/komedieserie van YouTube Premium. De serie ging in première in 2019.

Iets met een komedie in de denkbeeldige metropool Weird. Ook iets met de nabije toekomst en sciencefiction. Tot slot iets met alledaagse bezigheden en daar dan een grappige twist op. Of zoiets.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Weird City.

Nieuws (7)

Volgens hoofdrolspeler David Cross zullen er geen nieuwe seizoen van Arrested Development verschijnen, het laatste seizoen eindigde vorig jaar.
za 21 november
1
Het is officieel! Comedy Central heeft de titel van de aankomende komedieserie aangekondigd; Awkwafina is Nora from Queens.
10 sep 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
11 feb 2019

Populaire reacties (2)

6
20 feb 2019
Het is dat er bekende acteurs en actrices in spelen want anders was ik de 6 afleveringen nooit doorgekomen. Aflevering 1 en 2 waren overigens nog het leukst!
-
14 jan 2019
Slim wel, om Dylan O'Brien op de voorgrond te plaatsen; op poster en bij trailer, dat trekt wel kijkers......helaas speelt hij maar 1 afl. mee. :(