Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

YouTube toont trailer van Weird City

YouTube heeft een eerste trailer gepresenteerd van serie Weird City. De serie van zes afleveringen zal verschijnen op YouTube Premium op 13 februari 2019.

Weird City is een een sciencefiction komedieserie met afleveringen van een half uur, gemaakt door de Emmy Award winnende schrijver Jordan Peele en Jose Molina, Charlie Sanders en Adam Bernstein.

Elke aflevering is een verkenning van kwesties die betrekking hebben op het leven van vandaag. Aan de serie doen talrijke acteurs mee, waaronder Sara Gilbert, Dylan O'Brien, Ed O'Neill, Rosario Dawson, Michael Cera, Laverne Cox en Steven Yeun.

Weird City speelt zich af in de toekomstige metropool Weird. Elke aflevering toont een verhaal dat alleen maar denkbaar is als je gelooft in science-fiction.

Vorige aflevering
Below
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst