Weird City

6.4 / 10
30 min
Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

YouTube toont trailer van Weird City

YouTube heeft een eerste trailer gepresenteerd van serie Weird City. De serie van zes afleveringen zal verschijnen op YouTube Premium op 13 februari 2019.

Weird City is een een sciencefiction komedieserie met afleveringen van een half uur, gemaakt door de Emmy Award winnende schrijver Jordan Peele en Jose Molina, Charlie Sanders en Adam Bernstein.

Elke aflevering is een verkenning van kwesties die betrekking hebben op het leven van vandaag. Aan de serie doen talrijke acteurs mee, waaronder Sara Gilbert, Dylan O'Brien, Ed O'Neill, Rosario Dawson, Michael Cera, Laverne Cox en Steven Yeun.

Weird City speelt zich af in de toekomstige metropool Weird. Elke aflevering toont een verhaal dat alleen maar denkbaar is als je gelooft in science-fiction.

Vorige aflevering
Below
Below
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2