Vliegende Hollanders

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkAVROTROS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:AVROTROS
Vliegende Hollanders is een Nederlandse dramaserie van de zender AVROTROS. De serie ging in première op 18 oktober 2020.

Als grondleggers van de Nederlandse luchtvaart zijn idealist Albert Plesman en opportunist Anthony Fokker onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze kunnen niet met of zonder elkaar leven. Tijdens het interbellum en ondanks hun verschillen, trekken ze de oprichting van de burgerluchtvaart in Nederland aan, wanneer de wereld op weg is naar een nieuwe oorlog.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Vliegende Hollanders.

Nieuws (2)

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
1 nov 2020
5
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
25 sep 2020

Populaire reacties (4)

-
12 okt 2020
@mensjesvanmijnserie deze serie is al in zn geheel te zien op npo plus dus waarom kan ik de aflevering dan niet afkruisen????? Geld trouwens ook voor bijv. KLEM
9
07 jan 2021
Kwalitatief goede serie met topacteurs. Beelden waar nodig aangevuld met historische beelden.
Geeft een mooi beeld van de oprichting van de KLM.