Vliegende Hollanders

7.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vliegende Hollanders midden oktober in première

De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.

Nog een tijdje en dan zijn Fedja van Huêt (De 12 van Oldenheim) en Daan Schuurmans (Ik Weet Wie Je Bent) respectievelijk te zien als Anthony Fokker en Albert Plesman, de grondleggers van de Nederlandse burgerluchtvaart. Zij spelen namelijk de hoofdrollen in Vliegende Hollanders.De dramaserie die 18 oktober in première gaat. Dan verschijnt de serie in zijn geheel op NPO Plus en zal ook wekelijks te bekijken zijn op NPO 1 en NPO Start.

Vliegende Hollanders draait om de grondleggers van de Nederlandse luchtvaart, idealist Albert Plesman en opportunist Anthony Fokker. Plesman en Fokker kunnen niet met of zonder elkaar leven. Ondanks hun verschillen, sporen ze tijdens het interbellum de burgerluchtvaart in Nederland aan. Bekijk hieronder vast de eerste beelden.

Vorige aflevering
Pioneers
Pioneers
01x02
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Advokaten. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Peacock heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Brave New World (2020) na het eerste seizoen gecanceld. De serie wordt eventueel doorverkocht.
Vandaag, 14:00
Netflix heeft de trailer van het vierde seizoen van The Crown uitgebracht, met Gillian Anderson als premier Margaret Thatcher en Emma Corrin als princes Diana.
Vandaag, 13:00
Ook voor de maand november hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Allison Tolman (Emergence) en Nick Frost (The Nevers) zullen de hoofdrollen vervullen in het tweede seizoen van de anthologieserie Why Women Kill.
Vandaag, 09:00
1