Vliegende Hollanders

7.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vliegende Hollanders midden oktober in première

De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.

Nog een tijdje en dan zijn Fedja van Huêt (De 12 van Oldenheim) en Daan Schuurmans (Ik Weet Wie Je Bent) respectievelijk te zien als Anthony Fokker en Albert Plesman, de grondleggers van de Nederlandse burgerluchtvaart. Zij spelen namelijk de hoofdrollen in Vliegende Hollanders.De dramaserie die 18 oktober in première gaat. Dan verschijnt de serie in zijn geheel op NPO Plus en zal ook wekelijks te bekijken zijn op NPO 1 en NPO Start.

Vliegende Hollanders draait om de grondleggers van de Nederlandse luchtvaart, idealist Albert Plesman en opportunist Anthony Fokker. Plesman en Fokker kunnen niet met of zonder elkaar leven. Ondanks hun verschillen, sporen ze tijdens het interbellum de burgerluchtvaart in Nederland aan. Bekijk hieronder vast de eerste beelden.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Wat is het spannend, sommige series gaan nek aan nek. Wil je dat jouw favoriete serie gaat winnen is het nu de tijd om te stemmen.
Gisteren, 14:00
4
Er zijn slechts drie afleveringen uitgezonden van het achtste seizoen, maar nu al heeft The Blacklist te horen gekregen dat het een negende seizoen krijgt.
Gisteren, 12:00
5
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Het vierde seizoen is al te bekijken bij NPO Plus, maar vanaf begin volgende maand zal er wekelijks een aflevering worden uitgezonden bij NPO2 en NPO Start.
dinsdag, 16:00
Begin volgende maand verschijnen de eerste acht afleveringen van het vierde seizoen van de medische dramaserie The Good Doctor bij Videoland.
dinsdag, 15:00
Babou Ceesay (Guerrilla) gaat de hoofdrol vervullen in Wolfe, daarnaast is er meer casting nieuws over de serie die Paul Abbott (Shameless) schreef voor Sky.
dinsdag, 12:00