Vliegende Hollanders

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vliegende Hollanders midden oktober in première

De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.

Nog een tijdje en dan zijn Fedja van Huêt (De 12 van Oldenheim) en Daan Schuurmans (Ik Weet Wie Je Bent) respectievelijk te zien als Anthony Fokker en Albert Plesman, de grondleggers van de Nederlandse burgerluchtvaart. Zij spelen namelijk de hoofdrollen in Vliegende Hollanders.De dramaserie die 18 oktober in première gaat. Dan verschijnt de serie in zijn geheel op NPO Plus en zal ook wekelijks te bekijken zijn op NPO 1 en NPO Start.

Vliegende Hollanders draait om de grondleggers van de Nederlandse luchtvaart, idealist Albert Plesman en opportunist Anthony Fokker. Plesman en Fokker kunnen niet met of zonder elkaar leven. Ondanks hun verschillen, sporen ze tijdens het interbellum de burgerluchtvaart in Nederland aan. Bekijk hieronder vast de eerste beelden.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
Warrior (2019) van Cinemax is vernieuwd met een derde seizoen. De Amerikaanse actieserie zal daarvoor verhuizen van Cinemax naar HBO Max.
Gisteren, 13:00
BBC heeft de Engelse dramaserie Call the Midwife vernieuwd met een twaalfde en dertiende seizoen, nog voordat het tiende en elfde seizoen zijn verschenen.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
donderdag, 12:00