Violet Evergarden

8.3 / 10
25 min
Drama, Fantasy, Animatie
Volg deze serie
8.3 / 10
2seizoenen/13afleveringen/2018 - 2020 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20182020 (Beëindigd)
Netwerk:Tokyo MX
Violet Evergarden is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 11 januari 2018.

Er zijn woorden die Violet op het slagveld hoorde, die ze niet kan vergeten. Deze woorden kreeb ze van iemand die haar dierbaar is, meer dan wie dan ook. Ze weet alleen de betekenis nog niet.
De grote oorlog die het continent verdeelde in Noord en Zuid is na 4 jaar geëindigd.
Violet Evergarden, een jong meisje dat vroeger bekend stond als 'het wapen', heeft het slagveld verlaten om een nieuw leven te beginnen bij CH Postal Service. Daar is ze diep ontroerd door het werk van "Auto Memories Dolls', die de gedachten van mensen dragen en ze omzetten in woorden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Populaire reacties (1)

avatar TnTNL
6
3 apr 2018
Naar mijn mening draagt de art de serie echt. Als de art crappy was geweest dan was ik al lang afgehaakt. Toch prikkelt het verhaal nog wel genoeg om door te kijken, en ja, je moet wat te doen hebben als forens in de trein. Belangrijk om te weten is dat de serie geen shōnen is.
Violet Evergarden