Viaje al centro de la Tierra

4.7 / 10
30 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
4.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2023 - heden
NetwerkDisney+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2023 - heden
Netwerk:Disney+
Viaje al centro de la Tierra is een Mexicaanse sciencefictionserie van de zender Disney+. De serie ging in première op 5 april 2023.

In de nieuwe avonturen- en sciencefictionserie wordt Diego door zijn ouders naar het kamp van Pompilio Calderón gestuurd. Daar vindt hij, samen met zijn broers en vrienden, de verlaten auto van zijn grootmoeder Pola, en in haar voetsporen tredend komt hij bij een mysterieus portaal naar een andere dimensie. Wanneer Diego een krachtig familiegeheim ontdekt, begrijpt hij dat hij de dimensie die hij heeft gevonden moet beschermen, maar de missie is niet zo eenvoudig: Pompilio en zijn handlanger Claudio zullen er alles aan doen om deze fantastische wereld die ze zijn binnengekomen te vernietigen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Viaje al centro de la Tierra.

Vergelijkbare series

Viaje al centro de la Tierra