Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 13-2023

Weekoverzicht 13-2023

Welk nieuws heb jij gemist van 27 maart tot en met 2 april 2023. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 13.
Serienieuws

Datums


Awkwafina is Nora from Queens


Awkwafina is Nora from Queens keert binnenkort terug op Comedy Central. Het kabelkanaal heeft de premièredatum van het derde seizoen van de komedie aangekondigd met de release van een trailer. De comedyserie keert terug op 26 april.

Gecancelde Series


Dancing with Myself


Het Peacock-netwerk heeft blijkbaar zijn danskaart gevuld. NBC heeft Dancing with Myself gecanceld, dus het competitieprogramma komt niet terug voor een tweede seizoen. Het programma heeft acht afleveringen gehad en daar blijft het dan ook bij, dansen met jezelf blijkt geen succes te zijn geweest met slechts 2.19 miljoen kijkers live en dezelfde dag.

Vernieuwde Series


America's Got Talent


NBC's grootste competitieprogramma komt deze zomer terug. America's Got Talent is vernieuwd met een achttiende seizoen. Seizoen zeventien eindigde in september. Op dinsdag 30 mei 2023 gaat seizoen achttien van start bij NBC.

American Ninja Warrior


American Ninja Warrior gaat voorlopig nergens heen. De competitieserie keert in juni terug voor een vijftende seizoen en NBC heeft de serie al vernieuwd met een zestiende seizoen. Beide seizoenen zijn momenteel in productie. Seizoen vijftien van American Ninja Warrior gaat op 5 juni van start. Seizoen zestien wordt verwacht in de zomer van 2024.

Algemeen nieuws

Wist je Dat?


The IT Crowd


De Britse cultcomedy The IT Crowd op 26 april van Netflix verdwijnt, en dat het eerste seizoen op 10 april van start gaat op de Belgische zender Canvas. De serie draait om Roy (Chris O'Dowd) en Moss (Richard Ayoade), die samen werken in een kelder op de IT-afdeling van een fictief bedrijf in Londen. Beschimpt en bespot door hun coolere collega's, wordt hun wereld van servers en firewalls verstoord door de komst van de nieuwe manager Jen (Katherine Parkinson), die niets van computers weet en eigenlijk niet in de rommelige kelder wil werken. Roy en Moss zien haar in eerste instantie dan ook totaal niet zitten, maar ze ontdekken al snel de voordelen. The IT Crowd maakte uiteindelijk vier seizoenen vol en kreeg drie jaar later tevens nog een speciale slotaflevering.

MijnSerie nieuws

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van april 2023 die in week 14 van start of in première zullen gaan.-

Maandag 3 april


Watch What Happens Live with Andy Cohen – Seizoen 21 (Bravo)

-

Dinsdag 4 april


Sister Boniface Mysteries – Seizoen 2 (BritBox)

-

Woensdag 5 april


Viaje al centro de la Tierra – Serie première (Disney+)

-

Zaterdag 8 april


01.00 – TONIKAWA: Over the Moon For You – Seizoen 2 (Tokyo MX)

Met overzichtelijke groet

Mandy

NB: Volgende week komt het weekoverzicht een dag laten i.v.m. Pasen.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten