Veronica Mars

7.9 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

J.K. Simmons krijgt rol in doorstart Veronica Mars

Acteur J.K. Simmons, die een Oscar won voor zijn rol in de film Whiplash, is te zien in de doorstart van de serie Veronica Mars.

Simmons speelt een oud-crimineel die een hechte band heeft met een van de rijkste inwoners van het fictieve stadje Neptune, schrijft The Hollywood Reporter.

Simmons is een van de nieuwe acteurs in het nieuwe seizoen van Veronica Mars. Het is de tweede doorstart voor de serie over een cynische jonge vrouwelijke privédetective. In 2014 maakten geestelijk vader Rob Thomas en hoofdrolspeelster Kristen Bell een speelfilm over het personage, nadat fans geld hadden ingezameld.

Embed from Getty Images
J.K. Simmons

De serie Veronica Mars, die de grote doorbraak betekende voor Bell, werd uitgezonden tussen 2004 en 2008. De serie kreeg lovende recensies en hoge waarderingscijfers, maar de kijkcijfers vielen tegen. Daarom werd na drie seizoenen de stekker uit de serie getrokken. De fans bleven echter jarenlang vragen om een vervolg.

Acteur J.K. Simmons werkte ook mee aan de series Archer, BoJack Horseman en American Dad!
Vorige aflevering
Years, Continents, Bloodshed
Years, Continents, Bloodshed
04x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
1