Veronica Mars

7.9 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

J.K. Simmons krijgt rol in doorstart Veronica Mars

Acteur J.K. Simmons, die een Oscar won voor zijn rol in de film Whiplash, is te zien in de doorstart van de serie Veronica Mars.

Simmons speelt een oud-crimineel die een hechte band heeft met een van de rijkste inwoners van het fictieve stadje Neptune, schrijft The Hollywood Reporter.

Simmons is een van de nieuwe acteurs in het nieuwe seizoen van Veronica Mars. Het is de tweede doorstart voor de serie over een cynische jonge vrouwelijke privédetective. In 2014 maakten geestelijk vader Rob Thomas en hoofdrolspeelster Kristen Bell een speelfilm over het personage, nadat fans geld hadden ingezameld.

Embed from Getty Images
J.K. Simmons

De serie Veronica Mars, die de grote doorbraak betekende voor Bell, werd uitgezonden tussen 2004 en 2008. De serie kreeg lovende recensies en hoge waarderingscijfers, maar de kijkcijfers vielen tegen. Daarom werd na drie seizoenen de stekker uit de serie getrokken. De fans bleven echter jarenlang vragen om een vervolg.

Acteur J.K. Simmons werkte ook mee aan de series Archer, BoJack Horseman en American Dad!
Vorige aflevering
Years, Continents, Bloodshed
Years, Continents, Bloodshed
04x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00