Vanity Fair (2018)

7.5 / 10
60 min
Historie, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20182018 (Beëindigd)
Netwerk:ITV
Vanity Fair (2018) is een Engelse historische miniserie van de zender ITV. De serie ging in première op 2 september 2018.

Gwyneth Hughes 'aanpassing van Thackeray's literaire klassieker speelt zich af tegen de achtergrond van de Napoleontische oorlogen, en volgt Becky Sharp terwijl ze probeert zich een weg uit de armoede te banen en de hoogten van de Engelse Society te beklimmen. Haar verhaal van "schurkenstreken, misdaad, vrolijkheid, vrijen, wriemelen, lachen, vals spelen, vechten en dansen", neemt haar helemaal mee naar het hof van koning George IV, via de slag bij Waterloo, harten brekend en fortuinen verliezend op haar pad.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (1)

Vanity Fair (2018) - Seizoen 1

8.5

Nieuws (7)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
26 mrt 2020
1
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Amazon. We hebben een update gemaakt van de Amazon-series.
8 aug 2019
Amazon heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
26 apr 2019
2

Vergelijkbare series