Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Syfy onthult meer over nieuwe serie Vagrant Queen

Syfy brengt beeldmateriaal uit van Vagrant Queen, een nieuwe serie die in maart is te zien is bij het netwerk.

Syfy heeft een gloednieuwe trailer en ander beeldmateriaal naar buiten gebracht van de nieuwe serie Vagrant Queen, die tien afleveringen zal bevatten. Daarnaast meldt het netwerk dat de serie op vrijdag 27 maart in première gaat.

Vagrant Queen is gebaseerd op de stripboekenreeks van Vault Comics. De serie volgt Elida (Adriyan Rae, Light as a Feather) van kinderkoningin tot verstoten wees, terwijl ze de verraderlijke uithoeken van de Melkweg opzoekt en altijd een stap voor is op de regering die erop uit is haar bloedlijn te blussen. Wanneer haar oude vriend Isaac (Tim Rozon, Diggstown) opduikt en beweert dat Elida moeder nog leeft beginnen ze met hun nieuwe bondgenoot Amae (Alex McGregor, Blood Drive) een reddingsactie, die Elida terugbrengt naar het gevaarlijke hart van haar voormalige koninkrijk en een dodelijke vijand uit haar kindertijd, commandant Lazaro (Paul du Toit, Black Sails).

Video on youtube


Vagrant Queen wordt geproduceerd door Blue Ice Pictures en is gefilmd in Kaapstad, Zuid-Afrika. De serie is gemaakt door een team van enkel vrouwelijke schrijvers en regisseurs. Jem Garrard ontwikkelde de serie en dient als showrunner en uitvoerend producent. Lance Samuels en Daniel Iron zijn beide ook uitvoerend producent van de serie, daarnaast dienen F.J. DeSanto en Damian Wassel als uitvoerende producenten namens Vault Comics.
Vorige aflevering
All Old Things Must Pass - Part 2
All Old Things Must Pass - Part 2
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Vagrant Queen