United States of Tara

7.8 / 10
27 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
3seizoenen/36afleveringen/2009 - 2011 
NetwerkShowtime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:27 min20092011 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:Showtime
United States of Tara is een Amerikaanse komedieserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 18 januari 2009.

United States of Tara gaat over Tara Gregson, een vrouw van middelbare leeftijd die al sinds haar kindertijd last heeft van een dissociatieve identiteitsstoornis. Ze nam hiervoor medicatie, maar stopt hiermee om te onderzoeken wat de oorzaak is van haar ziekte. Daardoor krijgt haar ziekte weer de bovenhand en komen haar drie persoonlijkheden weer naar boven: zo heb je T, een tienermeisje dat vaak aan seks denkt; Buck, een mannelijke trucker en Alice, een huisvrouw uit de jaren 50. Gaandeweg evolueert ze en komt er zelfs nog een vierde persoonlijkheid naar boven: Gimme.

Haar gezin moet leren omgaan met die persoonlijkheden, en daar hebben vooral haar kinderen Kate en Marshall het moeilijk mee. Haar zus Charmaine gelooft echter dat Tara niet echt ziek is en toneel speelt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie United States of Tara.

Populaire reacties (1)

avatar anonymous
-
2 nov 2012
Toni Colette is helemaal te gek in deze serie!
United States of Tara