Undefeated Bahamut Chronicle

9,0 / 10
25 min
Actie, Fantasy, Romantiek, Animatie
Volg deze serie
9,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20162016 (Beëindigd)
Netwerk:AT-X
Undefeated Bahamut Chronicle is een Japanse animatieserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 11 januari 2016.

Lux, een voormalige prins van een rijk met de naam Arcadia dat via een opstand vijf jaar eerder ten val werd gebracht. Lux was per ongeluk in de badzone van de vrouwelijke slaapzaal gegaan en zag de nieuwe prinses van het koninkrijk Lisesharte naakt en maakt haar boos. LiesharteLisesharte daagt Lux dan uit voor een drag-rode duel. Drag-rides zijn oude, gepantserde, mechanische wapens die zijn opgegraven uit ruïnes over de hele wereld. Lux werd vroeger de sterkste drag-knight genoemd, maar is nu bekend als de "ongeslagen zwakste" drag-knight omdat hij absoluut niet wil vallen in de strijd. Na zijn duel met Lisesharte eindigt Lux tot het bijwonen van de vrouwelijke enige academie die royals trainen tot drag-knights.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Undefeated Bahamut Chronicle.

Vergelijkbare series

Undefeated Bahamut Chronicle