Two and a Half Men

7.9 / 10
21 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Two and a Half Men verder zonder Charlie Sheen

Chuck Lorre zou Two and a Half Men nieuw leven willen inblazen zonder Charlie Sheen. De acteur werd in maart ontslagen uit de serie na publiekelijk moddergooien. Voor producent Lorre lijkt dat geen reden te zijn om te stoppen met de populaire show.

Twee weken geleden laaiden er geruchten op dat Sheen weer in gesprek was met de makers van de serie over een mogelijk terugkeer. Lorre lijkt dat nu tegen te spreken. Hij heeft zijn nieuwe plannen, vertellen ingewijden aan de website The Hollywood Reporter, al voorgelegd aan nauwe betrokkenen en Sheens tegenspeler Jon Cryer.

Sheen gaf al vaker aan open te staan voor een terugkeer in de komedieshow. Hij zou al diverse keren naar de set zijn gekomen om te kijken of er iets te lijmen viel. Lorre zou echter totaal geen interesse hebben. Het is nog onbekend wanneer Two and a Half Men weer terug zou moeten keren op televisie.

Bron: nu.nl
Vorige aflevering
Of Course He's Dead (2)
12x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00