Twee Zomers

7.5 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
7.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkVRT NU
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20222022 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:VRT NU
Twee Zomers is een Belgische dramaserie van de zender één. De serie ging in première op 6 februari 2022.

Het begon dertig jaar geleden: een groep levenslustige jonge twintigers wil nog één vakantie lang feesten voor het serieuze leven begint. Maar dat loopt helemaal fout wanneer één van hen om het leven komt bij een tragisch incident. Dertig zomers later nodigen An en Peter, het meest succesvolle koppel van de groep, dezelfde groep vrienden van toen uit om de verjaardag van An te vieren tijdens een lang weekend op een eilandje voor de Franse Azurenkust. De champagne staat koud en het zwembad zorgt voor verfrissing: dit wordt een onvergetelijk weerzien voor de intussen levenslustige jonge vijftigers.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Populaire reacties (3)

avatar Djoury
8
20 jun 2022
Heftig maar meeslepend. Dramagehalte is zeer hoog, het einde vrij onverwacht. De makers hebben hun werk goed gedaan; de spanningsboog is enorm. Geschikt voor bingewatching.

Enige kritiekpunt: de waarschuwing voor aanstootgevende beelden die niet voor iedereen prettig zijn, had van mij al bij aflevering 1 getoond moeten worden en niet pas bij aflevering 3.
avatar ajamdeman
7
11 jun 2022
Goed verhaal van deze tijd. Goed geacteerd. In één keer uitgekeken.

Vergelijkbare series

Déjà-Vu
2 stemmen
Dexter
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem
Twee Zomers