Tunn Is

7.5 / 10
44 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkC More
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Thriller
Netwerk:C More
Tunn Is is een Zweedse thrillerserie van de zender C More. De serie ging in première op 3 februari 2020.

Tunn Is gaat over de smeltende ijskappen op de Noordpool en internationale geopolitiek. Terwijl de Arctische Raad op Groenland vergadert over een overeenkomst die milieubedreigende olieboringen moet verbieden, wordt voor de kust een schip aangevallen dat onderzoek doet naar klimaatverandering. Elsa, de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken, staat achter de overeenkomst; haar politiek adviseur Viktor is aan boord van het bedreigde schip. De aanval brengt Elsa's voorstel in gevaar en zorgt voor veel onrust thuis in Zweden bij inlichtingenofficier Liv, die zwanger is van Viktors kind.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar eagleye
7.5
29 okt 2021
Ik heb deze serie met plezier gekeken. Het verhaal zit goed in elkaar, de acteurs doen hun werk goed en de plaatjes van Groenland zijn prachtig. De ontknoping is spannend en geloofwaardig.

Vergelijkbare series

Tunn Is