Tribes of Europa

7,0 / 10
47 min
Sciencefiction
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2021 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:47 min2021 - heden
Netwerk:Netflix
Tribes of Europa is een Duitse sciencefictionserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 19 februari 2021.

In 2070 wilden drie broers en zussen het lot van Europa veranderen nadat een wereldwijde catastrofe het in talloze microstaten had gebroken die strijden om dominantie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

Tribes of Europa - Seizoen 1

5.5

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 15 februari
3
In februari staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
31 jan 2021
4
Ook voor de maand februari hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
30 jan 2021
2

Populaire reacties (2)

-
26 feb 2021
De serie is onnodig gewelddadig, alsof heel (voormalig) Europa uit gewelddadige moordlustige bendes bestaat. Ook wordt er veel te weinig ingegaan op de "Atlantiërs". Wie zijn dat? Buitenaardsen? Serie is traag en onduidelijk, geeft geen antwoord op vragen hoe de crisis (black december) is ontstaan wie de Atlantiërs zijn en wat de dreiging uit het Oosten precies is. Verder vind ik het te "Mad Max" achtig en over de top. Tegenvaller.
6
21 feb 2021
Een Duitse productie van een mix tussen de (SF) series Revolution en The 100. Met matig acteerwerk op het karakter Liv (Henriette Confurius) na. Jammer... Dark was beter naar mijn mening. Ach ja smaak verschilt toch..... groet Mathias (Number One)

Vergelijkbare series