Touch Your Heart

8,0 / 10
75 min
Romantiek
Volg deze serie
8,0 / 10
1seizoenen/16afleveringen/2019 - 2019 
NetwerktvN
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:75 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Romantiek
Netwerk:tvN
Touch Your Heart is een Zuid-Koreaanse romantischeserie van de zender tvN. De serie ging in première op 6 februari 2019.

Oh Yoon Seo is een populaire actrice. Ze staat bekend om haar prachtige uiterlijk, maar haar acteerwerk is niet zo best. Ze raakt betrokken in een schandaal, waardoor haar carrière niet meer zo geweldig is.

Wanneer een beroemde schrijver haar als hoofdrol in een nieuwe serie wilt gebruiken, word er van haar geëist dat ze eerst wat ervaring gaat opdoen. Ze moet de rol van secretaresse van een advocaat spelen. Om deze reden gaat ze ervaring opdoen bij een advocaten bureau.

Kwon Jung Rok is een advocaat voor een firma. Hij is arrogant en niet medelevend. Op een dag, wanneer zijn baas vraagt om de acrice Oh Yoon Seo voor hem te laten werken voor 3 maanden is hij helemaal niet blij met de situatie, maar ondanks dat accepteert hij het verzoek van zijn baas.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Touch Your Heart.