Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

En weer is Timeless (2016) de Magere Hein van gecancelde series te slim af

Het is misschien niet veel, maar de fans hebben het voor elkaar gekregen, Timeless (2016) krijgt nog twee afsluitende afleveringen.

Echt vernieuwd kun je de gecancelde serie niet noemen, maar dankzij de oproepen en petities van de fans is NBC over de brug gekomen. Timeless (2016) blijft nog eventjes uit de klauwen van de Magere Hein van gecancelde series. Er komt geen derde seizoen maar een tweedelige seriefinale. De tijdreis-dramaserie zal zo een afgerond verhaal krijgen en hopelijk de vele fans tevreden stellen.

De reis die Timeless (2016) sinds de première in oktober 2016 heeft gemaakt is geen gemakkelijke geweest. De serie is, nog voor er een enkele aflevering was uitgezonden, voor het gerecht gesleept. Daarna werd er in 2017 besloten om geen tweede seizoen te gaan maken ondanks de positieve reacties en goede kijkcijfers.

Het eerste seizoen eindigde in een cliffhanger en als een wonder besloot NBC drie dagen na het cancelen om de serie toch een tweede seizoen te geven van tien afleveringen. In het algemeen werd door iedereen gedacht dat dit seizoen de laatste zou gaan worden. Maar het tweede seizoen eindigde ook met een cliffhanger en toch werd de tijdloze serie weer gecanceld.

In juni 2018 kwam het definitieve besluit van NBC, er zou absoluut geen derde seizoen gaan komen van Timeless (2016). Maar NBC en Sony gingen nog wel onderzoeken of er een afsluitende aflevering gemaakt kon worden.

Die samenwerking is geslaagd en nu gaat er in de kerstvakantie een tweedelige afsluitende aflevering komen om de draadjes aan elkaar te verbinden en de serie een mooie afsluiting te geven. Dat komt volgens de makers vooral door de fans die niet op hebben gegeven. “Hun passie, hun support bij het onophoudelijk bestoken van NBC en Sony. Dus? Willen jullie Rufus terug?”, vertelden Eric Kripke en Shawn Ryan.

Vorige aflevering
The Miracle of Christmas Part I/II
The Miracle of Christmas Part I/II
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
31 jul 2018 22:03 - 31 jul 2018 22:06
Deze serie, die eigenlijk allang geen toekomst meer had, wordt tot 2 keer gered terwijl andere series van veeeeel(!) betere kwaliteit gecanceld worden maar geen (tijdelijk) vervolg krijgen..
De fans mogen NBC op de knieën bedanken.
Reageer
Timeless