Timeless (2016)

7.6 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Timeless gecanceld door NBC na twee seizoenen

Dit is slecht nieuws fans van de serie Timeless (2016). NBC heeft de tijdreizenserie gecanceld, er komt geen derde seizoen.

Timeless (2016) is een spannende avonturenserie waarin een mysterieuze crimineel een geheime state-of-the-art tijdreismachine steelt met de bedoeling om Amerika zoals wij het kennen te vernietigen door het verleden te veranderen.

Hoewel de kritieken op Timeless (2016) positief waren liepen de kijkcijfers in het eerste zestiendelige seizoen behoorlijk terug. Van 12.03 miljoen kijkers naar 6.12 miljoen kijkers. En dat was niet de enige tegenslag die de serie van NBC te verduren had.De sciencefictionserie van Shawn Ryan en Eric Kripke kreeg in september 2016 te maken met een rechtszaak. In mei 2017 besloot NBC de serie voorlopig te cancelen, ondanks het feit dat het eerste seizoen geëindigd was met een cliffhanger. Drie dagen daarna kreeg de geschiedenis een totaal andere wending. NBC besloot toch de serie te vernieuwen met een tweede seizoen van tien afleveringen. Die is inmiddels uitgezonden en in de loop van mei afgesloten. Het aantal kijkers zakte daarbij naar iets meer dan 3 miljoen.

De nieuwe cancelering van Timeless (2016) zal moeilijk te slikken zijn voor fans die campagne voerden voor een vernieuwing van de serie. Maar dat heeft niet mogen baten. De serie is te duur en trekt te weinig kijkers om alle kosten te kunnen verantwoorden.

NBC en Sony Pictures TV onderzoeken nog of er een twee uur durende afsluitende film gemaakt kan worden. Want ook het tweede seizoen eindigde met een cliffhanger die nog vele vragen onbeantwoord liet.
Vorige aflevering
The Miracle of Christmas (2)
02x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1