The Young Indiana Jones Chronicles

7.8 / 10
43 min
Actie, Drama, Avontuur
Volg deze serie
7.8 / 10
3seizoenen/36afleveringen/1992 - 1996 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min19921996 (Beëindigd)
Genres:ActieDramaAvontuur
Netwerk:ABC
The Young Indiana Jones Chronicles is een Amerikaanse actieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 3 maart 1992.

The Young Indiana Jones Chronicles werd opgezet als een educatief programma voor kinderen en tieners. Derhalve hadden vaak historische personages of gebeurtenissen een grote rol in de afleveringen.

De meeste afleveringen volgden een vaste formule waarin de inmiddels 93-jarige Indiana Jones terugblikt op zijn jeugd, en zijn belevenissen vertelt aan anderen. De rest van de aflevering toonde Indiana als een kind van een jaar of 10 in de jaren 1900, of als oudere tiener tijdens de jaren 1910. In een aflevering kwam een 50-jarige Indiana voor, gespeeld door Harrison Ford (die ook de rol vertolkte in de vier bioscoopfilms). In veel van de afleveringen ontmoette Indiana een historisch figuur. Zo kreeg men onder andere Leo Tolstoy, Lawrence of Arabia, Theodore Roosevelt, Pancho Villa, Charles de Gaulle en John Ford te zien. De serie speelde zich af op verschillende locaties waaronder Egypte, Oostenrijk-Hongarije, India en China.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 2
0 / 21
Seizoen 3
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Young Indiana Jones Chronicles.

Nieuws (1)

Weekoverzicht van 29 augustus tot en met 4 september * Weetjes: -The Night Of van HBO zou eerst James Gandolfini als hoofdrolspeler krijgen. Maar helaas overleed de gevierde acteur uit The Sopranos onverwacht in 2013....
5 sep 2016
5