The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

AMC toont beelden van tweede deel tiende seizoen The Walking Dead

The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.

***LET OP***
Dit bericht bevat spoilers


Op 23 februari gaat het tweede deel van het tiende seizoen van start bij AMC. The Walking Dead vertelt het verhaal van de nasleep van een zombie apocalyps en volgt een kleine groep overlevenden die reist door de Verenigde Staten, op zoek naar een nieuw thuis, weg van de hordes zombies. Aangezien de situatie alleen maar erger wordt, wordt het er niet beter op in de groep en doen ze er alles aan om te overleven.

The Walking Dead zal voorlopig nog niet gaan stoppen. De serie kreeg het afgelopen jaar flink wat kritiek te verwerken, maar AMC heeft alweer een nieuw seizoen besteld, zo heeft showrunner Angela Kang gemeld. Het gaat om het elfde seizoen. Actrice Lauren Cohan maakte bekend dat ze in het elfde seizoen terug zal keren in een vaste rol als Maggie. In het negende seizoen was ze kortstondig te zien, daarna verdween ze weer. Paola Lazaro zal in de huid kruipen van Juanita ‘Princess’ Sanchez.

AMC heeft de eerste beelden van het tweede deel van het tiende seizoen al online gezet. We zien Carol en de anderen, omringd door Walkers in een erg duistere grot. Alpha, de leider van de Whisperers, kijkt vanaf boven neer op haar gevangenen. Op korte termijn zal FOX NL de nieuwe afleveringen ook gaan aanbieden.

Vorige aflevering
The Tower
The Tower
10x15
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
4
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56