The Powerpuff Girls

7.4 / 10
12 min
Actie, Avontuur, Komedie, Animatie, Kinder
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op première kaarten van de Powerpuff Girls

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op première kaarten van de Powerpuff girls. We geven twee keer vier bioscoopkaarten weg. Doe mee en maak kans op deze vrijkaarten!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Powerpuff Girls
De meiden van Powerpuff Girls keren na 10 jaar terug op Cartoon Network. En dat viert de zender zondagmiddag 17 april om 14:30 uur met een feestelijke première in Pathé Arena. Ben jij van de partij?
Blossom, Bubbles en Buttercup zijn terug! Deze meiden zijn klaar voor nieuwe avonturen en schitteren vanaf 23 april iedere zaterdag en zondag om 08:30 uur, alleen op Cartoon Network. Kun jij niet wachten tot de avonturen beginnen? Dan ben jij van harte welkom op de première in Pathé Arena. Naast de allereerste aflevering van de gloednieuwe serie kun je genieten van veel zoetigheid, mooie prijzen en tot slot een enorme dosis avontuur.
Dresscode: pink/ blue/ green
Meer informatie over the Powerpuff Girls

Locatie: Pathé Arena, ArenA Boulevard 600, 1101 DS Amsterdam
Datum: 17 april 2016
Inloop: 14:00 uur
Aanvang vertoning: 14:30 uur

Prijsvraag

Maak kans op vrijkaarten voor de première van Powerpuff Girls. Wat is de oorspronkelijke naam van de cartoon Powerpuff Girls die bedacht is door McCracken?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Octi Gone
06x27
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
07 mrt 2016 19:34 -
Leuk met de klein kinderen!
Reageer
avatar_RLS90
07 mrt 2016 21:37 -
Samen met Ed, Edd n Eddy en Dexter de leukste series van CN wat mij betreft.
Reageer
avatar_JanWillemK
08 mrt 2016 07:22
En Johnny Bravo natuurlijk (:
Reageer
avatar_Stella4Ever
08 mrt 2016 20:46 -
Dexter labratory niet te vergeten! Jammer dat het in Amsterdam is, anders had ik een gokje gewaagd.
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00