Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste seizoen The Man in The High Castle

‘Er zijn maar weinig dingen op deze wereld die het waard zijn om voor te sterven.’ Amazon heeft een trailer uitgebracht van het vierde en laatste seizoen van The Man in the High Castle.

The Man in the High Castle is gebaseerd op een boek van Philip K. Dick en speelt zich af in een alternatieve geschiedenis waarin Duitsland en Japan de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen door de moord van Franklin D. Roosevelt in 1933. De castleden zijn onder anderen Alexa Davalos, Luke Kleintank, Rupert Evans, Cary-Hiroyuki Tarawa, Joel De La Fuente en Rufus Sewell.

De sciencefictionserie van Amazon ging op 15 januari 2015 in première. Het vierde, laatste tiendelige seizoen van The Man in the High Castle, dat vrijdag 15 november van start zal gaan, wordt opgeschrikt door oorlog en revolutie. Het verzet wordt een volledige opstand, aangedreven door de visies van Juliana Crain (Alexa Davalos) op een betere wereld. Een nieuwe zwarte opstandelingenbeweging ontstaat om de krachten van het nazisme en imperialisme te bestrijden. Terwijl de imperiums wankelen, zal hoofdinspecteur Takeshi Kido (Joel De La Fuente) verscheurd raken tussen zijn plicht jegens zijn land en de familiebanden. Ondertussen wordt Reichsmarschall John Smith (Rufus Sewell) aangetrokken tot het portaal dat de nazi's naar een ander universum hebben gebouwd, en de verleidelijke mogelijkheid om door een poort naar het niet-ingeslagen pad te stappen.

Voor nu is er een trailer uitgebracht.

Video on youtube
Vorige aflevering
Fire from the Gods
Fire from the Gods
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
17 okt 2019 17:48 - 22 sep 2021 04:49
Ik ben weer van de partij. Uitstekende serie!
Reageer
The Man in the High Castle