The League of Gentlemen

7.9 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
4seizoenen/21afleveringen/1999 - 2017 
NetwerkBBC Two
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min19992017 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:BBC Two
The League of Gentlemen is een Engelse comedyserie van de zender BBC Two. De serie ging in première op 11 januari 1999.

The League of Gentlemen gaat over de merkwaardige inwoners van het Noord-Engelse dorpje Royston Vasey. Let op als je niet 'local' bent. Tubbs en Edward Tattsyrup houden de plaatselijke winkel open, ondanks het feit dat het zeer ver weg van het eigenlijke centrum van de stad gelegen is. Toch zijn zij van mening van hun lokale eigenheid en beschermen hun 'localness' via elk middel. Dieper in Royston Vasey, is er Pauline Campbell-Jones, een bediende bij het lokale Job centrum. Dan is er Barbara Dixon, een transseksuele taxichauffeur die voortdurend ingaat op de details over, zijn / haar proces van seksuele conversie. Naast hen heb je de heer Matthew Chinnery, een dierenarts, die lijdt onder een vloek die als hij met een dier in contact komt, er voor zal zorgen dat het een gewelddadige dood zal sterven en zo maar verder.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 4
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The League of Gentlemen.

Nieuws (1)

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt/midseason, welk seizoen of première en welke zender. Vrijdag 1 december 00.00 – East Los High – Seriefinale event...
29 nov 2017