The Last Man on Earth

7.1 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_EveroN
8
21 mei 2018 23:38 -
Verstand op nul en genieten van bizarre scenarios en dito humor. Maar nu gaan de geruchten dat Fox na 4 seizoen de serie cancelled. Mocht dit zo zijn, jammer !
Reageer
Bekijk reacties (5)
avatar_renzoroy
22 mei 2018 10:09
Bijgewerkt op: 22 mei 2018 10:10
Dat is geen gerucht. De serie is na de mega cliffhanger van het 4e seizoen gecancelled.
Reageer
avatar_EveroN
22 mei 2018 16:32
Nou, lekker dan en daar kan de kijker het mee doen. Snap jij het nog ? Brei er dan een bevredigend einde aan. Fox ziet dit toch al mijlen ver aankomen als de serie niet de nodige centen oplevert.
Reageer
avatar_renzoroy
22 mei 2018 16:45
Ja gebeurd helaas vaker. Nou ja, meestal is een seizoen al helemaal gefilmd voordat het uitgezonden wordt. En ja, als Fox dan na het uitzenden van de laatste afleveringen besluit om geen nieuw seizoen te bestellen, blijf je met die cliffhanger zitten. Hoe vervelend het ook is... het is ergens wel logisch. Fox investeert natuurlijk veel geld in een seizoen en als er te weinig mensen kijken, dan is dat weg gegooid geld. Kijk bijvoorbeeld Netflix met Marco Polo, die hebben daar rond de 200 miljoen dollar verlies opgedraaid. Dan ga je natuurlijk niet nog een 3e seizoen bestellen. Maar ben het met je eens dat je dan als kijker met een niet afgerond verhaal blijft zitten. Heb wel eens vaker gezegd, dat het net is of je een boek aan het lezen bent en dan zijn de laatste 50 bladzijden compleet blanco terwijl je midden in het verhaal zit.
Reageer
avatar_EveroN
23 mei 2018 01:53
Zie dat Lucifer (een serie die ik niet volg) ook door Fox gecancelled is, maar deze krijgt nog 2 bonus afleveringen voor het af te ronden. Dus er is nog hoop. En hoop sterft als laatste ;)
Reageer
avatar_renzoroy
23 mei 2018 02:05
Bijgewerkt op: 23 mei 2018 02:06
Nee. Die 2 eps van Lucifer waren al gefilmd tijdens de productie van het 3e seizoen. Je kan hopen dat een andere zender of een streaming dienst als Netflix de serie wil overnemen. Maar dat zie ik somber in....
Reageer
avatar_Peop
8
12 jun 2015 20:02 -
Wat een bizarre serie. Je zit echt met plaatsvervangende schaamte te kijken naar Phil. Vreselijk wat die man allemaal uitspookt om z'n zin te krijgen. Zulk schaamteloos gedrag om de dames het bed in te krijgen. Een dikke 8,5!
Reageer
avatar_Basdr
-
07 mrt 2015 22:31 -
Ok dit is echt een aanrader. Ik was vooral geïnteresseerd omdat Will Forte er in speelde, deze man is een komedie-genie. Bij Saturday Night Live was hij briljant. Dit was zeker vermakelijk, ben vooral benieuwd waar de serie heen gaat.
Reageer
avatar_gumstarr
7
06 mrt 2015 14:02 -
Je hebt een aantal van die ‘stel dat’-vragen die het altijd goed doen tijdens die met inkakken dreigende groepsgesprekken. Één van de bekendste in het genre is toch wel de “Stel je wint een miljoen, wat zou je ermee doen?”-vraag. We hebben er allemaal wel eens over nagedacht. Zelf zou ik waarschijnlijk Roland Sands vragen een Ducati Monster 1200 flink onder handen te nemen en ik sluit niet uit dat er een obscure Oostblokker zou worden ingehuurd om voor een schappelijk bedrag mijn 24/7-Nick-en-Simon-op-full-blast-door-de-speakers-blazende buurman om te leggen tijdens zijn wekelijkse Canta-ritje naar de Vomar. Ook de “Stel je kon terug in de tijd reizen, waar zou je heen gaan?” doet het altijd lekker als je weer verlegen zit om een gespreksonderwerp tijdens de lunch met je dodelijk saaie collega’s. Zou je de tijdmachine op 2007 zetten om Amy Winehouse nog even live aan het werk te zien, voordat ze allemaal ellende haar lichaam in begon te pompen? Je kont in één van de stoeltjes van Richfield Coliseum teletransporteren om Michael Jordan in 1990 67 punten te zien scoren tegen de Cleveland Cavs? Ik wel. Aan dat hele rijtje “Stel je hebt een super power”, “Stel je mag één wens doen” en “Stel je moet het met de moeder van één van je beste vrienden doen” heeft Will Forte nu de “Stel je bent de laatste persoon op aarde”-vraag toegevoegd en hij beantwoordt deze voor het gemak ook meteen maar even in zijn nieuwe show, The Last Man On Earth.

Phil Miller – gespeeld door Will Forte – moet de beschaving zien te redden, nadat een nogal hardnekkig virus de hele wereld bevolking over de kling heeft gejaagd. Een heel erg beschaafd virus, want het is niet zo dat er – net als in The Walking Dead en The Strain – opeens overal op straat bloedslurpende halfdoden rond sloffen. Sterker nog, het heeft er alle schijn van dat Phil Miller er echt helemaal alleen voor staat. Letterlijk. Solo. Rémi. Mutterseele allein. Hoe komt Phil zijn dagen door en is hij écht helemaal only tha lonely of loopt er misschien toch ergens nog iemand rond waar hij een potje mee kan Mens Erger Je Nietten?

Normaal gesproken schrijf ik pas een stukje nadat het eerste seizoen van een serie helemaal is afgelopen. Dat zou in het geval van The Last Man On Earth betekenen dat deze lap tekst nog zeker acht weken op zich had laten wachten en dat zou zonde zijn, want ik denk dus dat dit zich gaat ontwikkelen tot een hele grappige serie en die kun je niet vroeg genoeg gaan kijken. Vind ik dan. Will Forte – die onder andere jarenlang deel uitmaakte van het Saturday Night Live sketchteam – gaat echt helemaal los op het idee dat hij in een compleet verstilde wereld kan doen en laten wat hij wil. Z’n huis vol hangen met Rembrandts en Van Goghs (de man heeft smaak, zoveel is duidelijk), gekleed in de badjas van Hugh Heffner dag in dag uit werken aan de hoogte Jenga toren ooit gebouwd en je in een ridderharnas verrot laten schieten door zo’n tennisballenspuugmachine. Als Adam Eva links had laten liggen voor al deze onzin was er nooit een beschaving van de grond gekomen, maar Phil Miller vindt zichzelf onderdompelen in een opblaas-Margarita-badje met een pak Jozo zout binnen handbereik blijkbaar belangrijker dan het herpopuleren van de wereld. Heel erg benieuwd waar het met deze serie heen gaat, maar als het net zo fris en creatief blijft als de eerste afleveringen, dan hebben we hier te maken met een leukerd. Hoe leuk is dat?!
Reageer
avatar_alex3012
-
21 feb 2015 14:44 -
iemand een trailer toevallig gevonden >?<
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_JanWillemK
25 feb 2015 21:14
Ik weet niet of je de trailer al gevonden heb, maar voor de zekerheid hier een video:
https://m.youtube.com/watch?v=ZmHZLjL_tVY
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
01x01
alex3012
21 feb 14:42
iemand een trailer van deze serie.