The Knick

7.9 / 10
53 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Knick krijgt geen derde seizoen

Ondanks plannen voor een derde en vierde seizoen heeft Cinemax de dramaserie The Knick gecanceld.

Vanaf december 2015, toen eindigde het tweede seizoen, was het onduidelijk of de historische ziekenhuisserie The Knick vernieuwd zou worden. De serie, met onder andere Clive Owen in de hoofdrol, gaat over het New Yorkse ziekenhuis The Knickerbocker aan het begin van de twintigste eeuw.

De serie van regisseur Steven Soderbergh is gecreëerd door Jack Amiel en Michael Begler en werd voor de eerste twee seizoenen veelgeprezen en de positieve kritieken waren niet van de lucht. Ook kreeg de serie vele nominaties en prijzen. Er waren zelfs geruchten dat The Knick een derde en vierde seizoen zou krijgen, die zich twintig jaar later in de tijd zou afspelen met een nieuwe cast. Maar nu heeft Cinemax toch een streep gezet door de rekening van The Knick.

Kary Antholis, president van HBO miniseries en Cinemax programmering zei: “Na twee veelgeprezen seizoenen van The Knick bij Cinemax, zullen wij niet doorgaan met meer seizoenen van deze serie. Ondanks dat we erg trots zijn op en affectie hebben voor de serie. Net als ons respect voor en dankbaarheid naar Steven Soderberg en zijn team, hebben wij besloten om Cinemax terug te gaan brengen naar zijn originele primetime series vol met een hoog-octaan gehalte aan actiedrama, waarvan vele internationaal geproduceerd zullen worden.”

Had jij gehoopt op een derde seizoen van The Knick?


Kary Antholis
Vorige aflevering
This Is All We Are
This Is All We Are
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Sluism
24 mrt 2017 11:01 -
Jammer hoor... ik kon clive owen in deze rol wel waarderen....
Reageer
avatar_anonymous
24 mrt 2017 14:57 -
Aan één kant wilde ik wel meer zien, aan de andere kant is het einde van het tweede seizoen ook wel een "goed" einde.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00