The Jury

8.5 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
8.5 / 10
2seizoenen/11afleveringen/2002 - 2011 
NetwerkITV1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20022011 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:ITV1
The Jury is een Britse dramaserie van de zender ITV1. De serie ging in première op 17 februari 2002.

Het doden van een 15 jarige jongen schokt het land als een klasgenoot is belast met de moord. De proef, die wordt overspoeld door protesten en speculaties in de media, brengt 12 juryleden bijeen die een besluit moeten nemen waar het hele land op wacht.

De juryleden zijn: Charles, een jongen man die op zoek is naar zijn verloren liefde; Elsie een oude eenzame vrouw die op sterven ligt; Johnny, een herstellende alcoholist; Rose, een mooi vrouw wies man een auto-ongeluk heeft gehad; Jeremy, een ooit rijke man die al zijn geld verloor toen hij werd opgelicht door een vriend; Peter, een goed een onpartijdig jurylid tijdens het proces, maar wordt belegder door ouders van zijn vrouw; en Marcia een alleenstaande moeder die wordt gedwongen om haar moeder terug te laten in haar leven tijdens dit proces.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Jury.

Nieuws (1)

Weekoverzicht van 5 december tot en met 11 december * Weetjes: -En ook deze week weer een geweldige update bij MijnSerie. Het is vanaf nu mogelijk om als gebruiker afleveringen te vertalen. Als je bij een...
12 dec 2016
2

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem