The Good Wife

8.2 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
di 2 juni
1
CBS All Access heeft de Amerikaanse juridische dramaserie The Good Fight verlengd met een vijfde seizoen. Het vierde seizoen eindigt eerder, vanwege de productie stop.
za 16 mei
Jerry Stiller, acteur, komiek en (groot)vader is op 11 mei een natuurlijke dood gestorven.
ma 11 mei
2
Acteur Brian Dennehy is op 81-jarige leeftijd aan een natuurlijke dood gestorven. De acteur speelde onder andere in The Blacklist.
17 apr 2020
4
De trailer van het vierde seizoen van The Good Fight staat online. Het seizoen gaat begin april van start op CBS All Access.
2 apr 2020
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
25 mrt 2020
1
Het zesde seizoen van Bosch verschijnt in april op Amazon Prime Video. De eerste beelden van het nieuwe seizoen zijn al te zien.
18 mrt 2020
1
Truth Be Told wordt door Apple TV+ verlengd met een tweede seizoen. Naar verluidt zal Octavia Spencer (Mom) haar rol als Poppy Parnell voortzetten.
6 mrt 2020
De premièredatum van I Know This Much Is True is bekend. In Amerika verschijnt de serie eind april op HBO, er is nog geen exacte datum voor Nederland.
3 mrt 2020
1
In mei gaat het vijfde seizoen van Billions van start. De financiële dramaserie krijgt daarin een Suits cast-lid op bezoek.
29 feb 2020
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
22 feb 2020
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
15 feb 2020