The Good Wife

8.2 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Gisteren, 10:00
Spectrum heeft de zesdelige serie The Second Wave besteld. Robert en Michelle King bedachten en schreven de serie, over de tweede golf van het coronavirus.
vr 23 oktober
3
Netflix heeft besloten de Amerikaanse sciencefictionserie Away, met Hilary Swank (Trust (2018)) in de hoofdrol, niet te vernieuwen met een tweede seizoen.
di 20 oktober
6
The Bay, die wordt omschreven als een mix van The Goodwife en NYPD Blue, is in productie bij CBS. De serie is afkomstig van Larry Teng en Yalun Tu.
zo 6 september
7
Evil van CBS zal in september te zien zijn op Net5. De Nederlandse Katja Herbers (Divorce) speelt de hoofdrol in de Amerikaanse bovennatuurlijkenserie.
29 aug 2020
1
De opnames van de nieuwe serie van BritBox The Beast Must Die kunnen van start. De cast is rond en Jared Harris (Chernobyl) vervult een hoofdrol.
28 aug 2020
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
12 aug 2020
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
2 jun 2020
1
CBS All Access heeft de Amerikaanse juridische dramaserie The Good Fight verlengd met een vijfde seizoen. Het vierde seizoen eindigt eerder, vanwege de productie stop.
16 mei 2020
Jerry Stiller, acteur, komiek en (groot)vader is op 11 mei een natuurlijke dood gestorven.
11 mei 2020
2
Acteur Brian Dennehy is op 81-jarige leeftijd aan een natuurlijke dood gestorven. De acteur speelde onder andere in The Blacklist.
17 apr 2020
4
De trailer van het vierde seizoen van The Good Fight staat online. Het seizoen gaat begin april van start op CBS All Access.
2 apr 2020