Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vijfde seizoen van The Good Wife

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van The Good Wife. We geven twee DVD's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Good Wife
Seizoen vijf van The Good Wife betekent een nieuw begin voor Alicia Florrick en Cary als zij hun eigen praktijk openen. Wanneer zij de banden met Lockhart/Gardner verbreken loopt de spanning hoog op en kiezen de nieuwe rivalen de aanval. De relatie tussen Alicia en Will lijkt de grootste klappen te krijgen wanneer hij haar persoonlijke en professionele verraad onder de loep neemt. Diane ziet haar rechterschapsdroom vervagen nu zij Alicia heeft ontslagen en ze keert terug naar de praktijk. Kalinda’s relatie met Cary en Alicia wordt ook op de proef gesteld wanneer zij trouw blijft aan Lockhart/ Gardner. Ondertussen hebben de nieuwe gouverneur Peter Florrick en zijn stafchef Eli te maken met een onderzoek van de Ethische Commissie in zake verkiezingsfraude in Peters gouverneurscampagne. Alicia’s nieuwe onderneming zorgt voor spanning in alle relaties die zij zo zorgvuldig heeft opgebouwd.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Universal Pictures
Acteurs: Julianna Margulies, Josh Charles, Archie Panjabi, Christine Baranski, Matt Czuchry, Alan Cumming, Chris Noth
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Prijsvraag

Maak kans op het vijfde seizoen van The Good Wife. De hoofdpersoon in The Good Wife wordt gespeeld door Julianna Marguilies. Zij heeft in haar carrière al veel prijzen ontvangen voor haar acteer werk. Voor welke serie won zij een Golden Globe?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
End
End
07x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Good Wife