Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Good Wife's Robyn is verdwenen

Wij bij MijnSerie zijn niet de enige die een zekere blondine missen in dit seizoen van The Good Wife. Buzzfeed krijgt geen bevestiging waarom actrice Jess Weixler, die de vrolijke Robyn speelt, de afgelopen afleveringen niet aanwezig is.

Weixler begon bij de serie halverwege seizoen vier als een tweede onderzoeker naast Kalinda (Archie Panjabi). Haar rol vergrootte toen hoofdrolspelers Alicia (Julianna Marguiles) en Cary (Matt Czuchry) een eigen kantoor begonnen. Sindsdien is Robyn een terugkerende gastrol in de serie die een hele waslijst heeft aan dat soort rollen. Met haar stoere ambitie en zelfbewuste humor werd Robyn al snel een favoriet onder de fans.

In haar laatste aflevering, de tweede van het huidige seizoen, werd de kwestie aangehaald dat ze wellicht niet meer nodig was, aangezien Kalinda ook bij het nieuwe kantoor kwam te werken. In het verhaal is daar echter nooit een beslissing over gemaakt. Achter de schermen houden ze hun mond dicht. CBS weigerde te reageren op interviewaanvragen en ook Weixler's agent was niet bereikbaar voor commentaar. Weixler zelf heeft inmiddels haar blonde lokken verruild voor bruin haar.
Vorige aflevering
End
End
07x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Good Wife