The Fear (UK)

6.5 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
6.5 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2012 - 2012 
NetwerkChannel 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20122012 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Channel 4
The Fear (UK) is een Britse dramaserie van de zender Channel 4. De serie ging in première op 3 december 2012.

Een voormalige bende baas (Richie Beckett) wordt een gerespecteerde zakenman als hij zijn hulp aanbied voor een wederopbouw van een pier. Maar Richie's geest verslechtert en zijn bende die hij runt samen met zijn zoon wordt aangevallen door rivaliserende bende.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Fear (UK).

Populaire reacties (3)

avatar gumstarr
6
30 Mei 2014
Ik zou deze gewoon lekker niet doen. Vier uur van je leven die je nooit meer terugkrijgt.
avatar anonymous
-
3 sep 2014
Het zijn inderdaad 4 afleveringen. Een leuke, spannende serie over een zakenman die vroeger een bende leider was maar nu netjes zaken doet. Zijn zoon maakt echter afspraken met onmenselijk wrede albanese mensenhandelaren, waar hij zich niet aan houdt. Dan begint de ellende. Op dat moment krijgt zijn vader steeds vaker geheugenverlies en hallucinaties. Hij blijkt alzheimer te hebben. Je ziet wat voor een ellende de ziekte met zich meebrengt, hij brengt zich steeds in de problemen doordat hij niet weet wat hij doet. En hoe de wrede bende wraakt neemt en steeds meer vat op alles krijgt.

Vergelijkbare series

Les témoins
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
The Fear (UK)