The Fades

7.8 / 10
45 min
Drama, Fantasy
Volg deze serie
7.8 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkBBC Three
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20112011 (Beëindigd)
Genres:DramaFantasy
Netwerk:BBC Three
The Fades is een Britse dramaserie van de zender BBC Three. De serie ging in première op 21 september 2011.

Paul is een jonge man die geteisterd wordt door apocalyptische dromen. Zijn vriend Mac kan hem niet helpen en ook zijn therapeut kan de dromen niet verklaren. Dan begint Paul ‘Fades’, de geesten van de dode mensen, te zien.

De Fades zijn overal, en normaliter kunnen levende wezens ze niet zien, ruiken, horen of voelen. Maar nu heeft een verbitterde en wraakzuchtige Fade een manier gevonden om de barrière tussen het dodenrijk en de wereld van de levenden te doorbreken. Paul en Mac, alsmede hun vrienden en familie bevinden zich in het oog van de storm. Alsof dat nog niet genoeg is, rust ook het lot van de wereld in de handen van Paul en Mac.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Populaire reacties (3)

avatar anonymous
-
28 feb 2012
OEPS! verkeerde serie FAAL
ik zag rechts een plaatje van Grimm en die vond ik minder maar the Fades vond ik wel echt goed! jammer dat er maar zo weinig afleveringen zijn
avatar anonymous
-
28 feb 2012
Ik heb em gevolgd, ik vond hem niet zo spectaculair was wel okay maar niet meer.

Vergelijkbare series

The Fades