The Curse of Oak Island

8.3 / 10
43 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.3 / 10
12seizoenen/207afleveringen/2014 - heden
NetwerkHistory
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2014 - heden
Genres:Reality
Netwerk:History
The Curse of Oak Island is een Amerikaans realityprogramma van de zender History. De serie ging in première op 5 januari 2014.

De broers Rick en Marty Lagina hebben het grootste deel van het geheimzinnige Oak Island in bezit. Ze zijn vastbesloten om na 200 jaar de schatgraverij weer nieuw leven in te blazen en gaan op verkenning in een verlaten schacht, de zogenoemde 10-X.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 16
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 18
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 22
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 23
Seizoen 7
Seizoen 8
0 / 25
Seizoen 8
Seizoen 9
0 / 25
Seizoen 9
Seizoen 10
0 / 25
Seizoen 10
Seizoen 11
0 / 25
Seizoen 11
Seizoen 12
0 / 0
Seizoen 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Curse of Oak Island.

Populaire reacties (8)

avatar BlackBiker
8
24 nov 2023
Ik heb deze serie nu best lang gevolgd en hem zelfs een 8 gegeven. En seizoen 11 is net begonnen. Maar zo langzamerhand begint het toch wel wat vervelend te worden. Elke aflevering wordt vooral gedomineerd door eindeloze herhalingen van dingen die eerder gebeurd of gevonden zijn.

En dan die commentaarstem. Die wordt per seizoen irritanter. Die Robert Clotworthy met zijn vreemde klemtoon legging is vooral bezig om alles wat vlak daarvoor is gezegd te herhalen, maar dan met een vraagteken achter de zin. En vervolgens wordt dan weer een paar minuten iets herhaald dat in eerdere afleveringen is gezegd of gevonden. En niet te vergeten dat hij bij elke scene iedereen die daarin voorkomt elke f*ck*ng keer weer opnieuw voorstelt met voor- en achternaam en functie. Man, na zoveel seizoenen weten we zo langzamerhand wel wie dat zijn. En ik merk dat ik me daar steeds meer aan begin te ergeren.

En daarnaast. Ze vinden maar steeds niets. Ja, een muntje hier en een stukje hout daar. Maar uiteindelijk dus niets. De wereldwijde uitzendingen van deze serie zijn volgens mij de echte moneypit voor de broers Lagina. Want dat zal wel een en ander opleveren.

Maar het wordt tijd dat ze het format eens tegen het licht houden en wat aanpassen. En alsjeblieft, verwijder die Clotworthy en Mattie Blake uit de cast. Want zoals het er nu voorstaat denk ik, als jarenlang trouwe kijker, er zelfs echt aan om hiermee te stoppen.
Als ze echt wat vinden, dan staat het wel in de krant...
avatar Churee50P
7
24 Mei 2024
voor mij is oak island niet meer fijn en over the hill met commercie en de (te) vele herhalingen. ik zal dan ook niet meer inloggen op mijn serie.jammer want een jaar geleden was het nog leuk om te volgen nu alleen maar iritatie
The Curse of Oak Island