The Crow: Stairway to Heaven

6.8 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
1seizoenen/22afleveringen/1998 - 2005 
NetwerkSciFi
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min19982005 (Beëindigd)
Netwerk:SciFi
The Crow: Stairway to Heaven is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender SciFi. De serie ging in première op 25 september 1998.

The Crow: Stairway to Heaven draait om een muzikant genaamd Eric Draven, die samen met zijn verloofde Shelly wordt vermoord in hun appartement door een bende onder leiding van een zekere T-Bird. Op de brug tussen de aarde en het dodenrijk wordt Eric echter door een mysterieuze kraai mee teruggenomen naar de aarde, waar inmiddels een jaar is verstreken sinds de moord. De kraai maakt van hem een ondode met bovenmenselijke krachten om wraak te nemen op zijn moordenaars.

Eric houdt zich schuil in zijn voormalige appartement. Hij leert een paar mensen kennen waaronder de 13-jarige Sarah en de detective Albrecht. Hij jaagt zijn moordenaars een voor een op, maar ontdekt al snel dat hen simpelweg doden niet genoeg is om zijn missie te voltooien. Ondertussen houdt hij door het raam in zijn appartement contact met Shelly, die in het hiernamaals op hem wacht.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Crow: Stairway to Heaven.

Populaire reacties (1)

avatar TragicError
8
22 dec 2019
Net the Crow Stairway to Heaven herkeken en ondanks dat de serie eind vorige eeuw gemaakt is, heeft de tand des tijds goed doorstaan. Het verhaal verveelt nog steeds niet.

Vergelijkbare series

The Crow: Stairway to Heaven