The Amazing World of Gumball

8.5 / 10
20 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.5 / 10
6seizoenen/240afleveringen/2011 - 2021 
NetwerkCartoon Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:20 min20112021 (Beëindigd)
Genres:Animatie
The Amazing World of Gumball is een Amerikaanse animatieserie van de zender Cartoon Network. De serie ging in première op 3 mei 2011.

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoontjes – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4 jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

De ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 36
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 40
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 40
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 40
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 40
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 44
Seizoen 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Amazing World of Gumball.
The Amazing World of Gumball