The Adventures of Sonic the Hedgehog

7.8 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
7.8 / 10
4seizoenen/150afleveringen/1993 - 1996 
NetwerkToon Disney
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min19931996 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Toon Disney
The Adventures of Sonic the Hedgehog is een Amerikaanse animatieserie van de zender Toon Disney. De serie ging in première op 6 september 1993.

De serie draait om Sonic the Hedgehog en zijn vriend Miles "Tails" Prower. De twee proberen de kwaadaardige Dr. Ivo Robotnik en zijn leger robots ervan te weerhouden de planeet Mobius te veroveren. De serie was duidelijk gericht op een jong publiek. Het verhaal bevatte veel humor en slapsticksituaties. Daarbij waren Robotnik en zijn handlangers, Scratch en Grounder, behoorlijk incompetent. Ook had elke aflevering aan het eind een "lesmoment" waarin Sonic de kijker(tje)s attendeerde op dingen zoals het gevaar van roken en drinken, wat te doen bij brand, en zelfs seksuele mishandeling.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 65
Seizoen 2
0 / 32
Seizoen 3
0 / 46
Seizoen 4
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Adventures of Sonic the Hedgehog.