Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor The Witcher: Blood Origin, The Witcher keert zomer 2023 terug

Fans van The Witcher krijgen een leuk kerstcadeautje dit jaar en in de zomer van 2023.

Goed nieuws voor de fans, want de nieuwe spin-off van The Witcher, The Witcher: Blood Origin zal eind dit jaar in première gaan. En het derde seizoen van The Witcher met Henry Cavill zal in de zomer van 2023 terugkeren bij de streamingsdienst.

De volgende details werden onthuld over The Witcher: Blood Origin:

De prequel-serie Blood Origin speelt zich af in een elfenwereld 1200 jaar vóór de gebeurtenissen van The Witcher en vertelt een verhaal dat verloren is gegaan door de tijd, inclusief de creatie van het eerste prototype Witcher en de gebeurtenissen die leiden tot de cruciale Conjunction of the Spheres, wanneer de werelden van monsters, mannen en elfen versmolten tot één.

The Witcher: Blood Origin

Onder andere Michelle Yeoh, Sophia Brown, Laurence O'Fuarain, Mirren Mack, Lenny Henry, Jacob Collins, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, Amy Murray, Nathaniel Curtis, Zach Wyatt en Dylan Moran zullen schitteren in de nieuwe serie.

De spin-off zal vanaf 25 december te zien zijn bij Netflix.

Over het derde seizoen van The Witcher werd het volgende bekend gemaakt:

The Witcher speelt zich af op een middeleeuws geïnspireerde landmassa die bekend staat als het continent en verkent de legende van Geralt of Rivia (Cavill), Yennefer of Vengerberg (Anya Chalotra) en prinses Ciri (Freya Allan). Robbie Amell, Meng'er Zhang, Hugh Skinner en Christelle Elwin zijn toegevoegd aan de cast voor seizoen drie.

The Witcher

Amell speelt een elvenjager genaamd Gallatin, die een leger van guerrilla Scoia'tael leidt die namens Nilfgaard vecht. Zhang is Milva, een mens geadopteerd door de dryaden van Brokilon Forest, een felle en getalenteerde jagers. Skinner speelt prins Radovid, een koninklijke playboy en de jongere broer van koning Vizimir (Ed Birch). Elwin is Mistle, een lid van The Rats, een bende buitenbeentjes tieners die stelen van de rijken en aan zichzelf geven.
Video on youtube
Vorige aflevering
Of Mages, Malice, and Monstrous Mayhem
Of Mages, Malice, and Monstrous Mayhem
01x04
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
27 sep 2022 16:36 -
Sinds de recente prequels ben ik niet gelijk meer enthousiast als ik dat woord lees. Bij deze is voor mij persoonlijk Michelle Yeoh een reden om het te checken. Goede actrice die ik graag zie spelen en asskicken :-)
Reageer
The Witcher: Blood Origin