The Witcher: Blood Origin

-
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Prequelserie The Witcher: Blood Origin aangekondigd door Netflix

The Witcher Franchise wordt verder uitgebreid, Netflix heeft de prequelserie The Witcher: Blood Origin aangekondigd.

Netflix werkt al aan een tweede seizoen van The Witcher, die in 2019 Netflix's op een na best bekeken serie in de Verenigde Staten was. De streamingdienst heeft nu de zesdelige prequelserie The Witcher: Blood Origin aangekondigd.

De serie speelt zich 1200 jaar voor de wereld van The Witcher af en zal de oorsprong van de allereerste Witcher in kaart brengen. Daarnaast laat het de gebeurtenissen die leiden tot de cruciale samenstand van de sferen, wanneer de werelden van monsters, mannen en elfen fuseerden tot één zien.

Declan de Barra (The Originals) zal dienen als showrunner en uitvoerend producent. De opnames staan voor in het Verenigd Koninkrijk gepland, het is nog niet bekend wie er in de serie gaan spelen en wanneer de serie in première gaat.


The Witcher

Afgelopen januari kondigde Netflix een geanimeerde spin-off film, genaamd The Witcher: Nightmare Of The Wolf aan. De film zal draaien om het oorspronkelijke verhaal van Geralt's mentor en collega Witcher Vesemir.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00