The Twilight Zone (2019)

6.6 / 10
45 min
Sciencefiction, Horror, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen derde seizoen van The Twilight Zone (2019) bij Paramount+

Er zal geen derde seizoen van The Twilight Zone (2019) verschijnen bij Paramount+, nu nog CBS All Access. "We hebben de verhalen verteld die we wilden vertellen."

Binnenkort zal CBS All Access verder gaan onder de naam Paramount+. De streamingservice bracht een lijst met series uit, die meewerken genomen met de Naams verandering. Op die lijst stond The Twilight Zone (2019) niet. Monkeypaw van Jordan Peele en Genre Films van Simon Kinberg zeiden het volgende in een statement: "We hebben enorm genoten van onze tijd om aan The Twilight Zone te werken" ... "Na 20 unieke afleveringen hebben we de verhalen verteld die we wilden vertellen, CBS All Access begreep ons besluit."

The Twilight Zone (2019) is een herstart van de gelijknamige klassieke televisieserie. De anthologieserie vertelt elke aflevering een nieuw sciencefiction, horror en/of bovennatuurlijk verhaal over onbegrijpelijke, onverklaarbare, ongrijpbare en mysterieuze gebeurtenissen.

Vorige aflevering
You Might Also Like
You Might Also Like
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1